Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

About

Biography

Și-a descoperit atracția pentru artă încă din copilărie. Activitatea muzicală a început-o în corul Bisericii Ortodoxe din satul natal și a continuat-o în corul Colegiului Național Vasile Goldiș din Arad.

Dragostea față de desen și-a descoperit-o tot la liceu unde a obținut și primul succes concretizat prin Premiul II la Concursul Internaţional de pictură ,,Petrecerea Timpului Liber”, în Polonia.

A urmat o pregătire temeinică pentru Facultatea de Arte și Design Timișoara, Secția Pedagogia Artei la clasa Ilustrului Profesor Prodecan Călin Beloescu, facultate pe care a și absolvit-o.

Dar muzica a fost întotdeauna ca o umbră a existenței sale, studiază Muzică Clasică-Academia de Muzică Gheorghe Dima Cluj, Canto Clasic, Teoria Muzicii, dar cel mai mult a captivat-o frumusețea Cântecului Popular Românesc.

În prezent își construiește cariera de solistă de muzică populară la Școala Populară de Arte din Arad la clasa Distinsei Doamne Profesoare Mărioara Miclea. Cântă în fața publicului cu ocazia diverselor festivități cultural artistice. A cântat în fața publicului arădean în diverse rânduri și participă și la evenimente culturale dedicate picturi.

Consideră că: ,,Simte prin cântec și se exprimă prin desen”, și declară că nu și-ar putea imagina propria viață divizându-le.”

YEAR AND PLACE OF BIRTH: 1989, Arad

STUDIES 

High School Studies:

2004-2007 National High School College “Vasile Goldiș” Arad

2007-2008 National High School College “Elena Ghiba Birta” Arad

University Studies:

2012-present: Canto at Academy of Music  Gheorghe Dima Cluj

2012-present: Master at  Faculty of Arts and Design Timișoara

2008-2011: Faculty of Arts and Design Timișoara

Department: Teaching Art

Grade at license examination: 10

Participation in exhibitions and events:

2004-Practica de voluntariat pentru copii cu dizabilitați din Arad, tema desenul.

2005-Premiul II la Concurs Internaţional de Pictură ,,Petrecerea Timpului Liberʼʼ, în Polonia cu lucrarea: ,,La cules de struguriʼʼ,hârtie 30/40 cm.

2009-Practică de voluntariat, în cadrul Fundaţiei ,,Siguranţa pentru Copii în Româniaʼʼ.

2009 – Expoziție organizată de către Facultatea de Arte și Design Timișoara, în Timișoara.

Lucrarea: “Înger” – tehnica ulei pe pânză,dimensiune 30/50cm.

2009 – Mini Print Internacional de Cadaques, Spania. Lucrarea: ”BINE-RĂU” – tehnica mixtă, hârtie,dimensiune: 30/30cm.

2010-Expoziţie de sculptură şi tehnici grafice, găzduit de concurs de muzică, de către ,,Fundaţia TOTAL ARTʼʼ-Timişoara, în complex comercial Real. Lucrare: Bine și Rău-technica cologravură, dimensiune 3040 cm.

2010-Expoziţie pictura si sculptură, organizată de ,,Fundaţia Interat TRIADEʼʼ, Lucrare:,,PORTRETʼʼ- tehnica ulei pe pânză,dimensiune 50/70 cm.

2010-Expoziţie de pictură religioasă, organizat de ,,Fundaţia TOTAL ARTʼʼ- Timişoara,

în complex comercial Real. Lucrări: Înger, Fecioara Maria, Iisus, Sfântul Gheorghe, technica-ulei pe pânză, dimensiuni: 2030,4045,2030,3545 cm.

2010- Expoziție de grup, organizată de secțiile: ceramică, pedagogia artei și tapiserie, în cadrul Facultății de Arte și Design Timișoara. Lucrare: Grădina, tehnica mixtă, dimensiune: 5070 cm.

2011-Bienala Internaţională de Arte Arad, organizată de UAP Arad cu tematica: ,,Meeting point”.Lucrare: Întâlnire într-un punct, tehnica: acril pe pânză, dimensiune: 60/70 cm.

2011-Salonul Tinerilor Artiști din Timișoara,ediția I, organizată de UAP Timișoara cu tematica: ,,Matematica”. Lucrări: Mozaicul Materialului,Sens, tehnica: acril pe pânza și print, dimensiune: 40/40;50/70cm.

2012-Salonul de Arta 2012 ,, la Delta ” Arad , organizata de UAP Arad, cu tematica neo figurativism. Lucrări: Imagine si Societate, dim: 150150 cm, tehnica: print pe pânză, și lucrarea: Bruiaj, dim: 150150, tehnica:print pe pânză.

Leave a Reply